“Ja, ik ben ook Pumps & Plaatjes!”

Pumps & Plaatjes is altijd op zoek naar vrouwen met tatoeages die hun verhaal willen delen en vrouwvriendelijke tattoostudio’s. Zo kunnen we ons platform uitbouwen tot dé plek voor en over vrouwen die van tatoeages houden!

Jouw verhaal met ons delen?
Jouw verhaal kan een inspiratie zijn voor anderen. Het gaat over wie je bent, je ervaringen, keuzes, ambitie of droom en hoe jouw tatoeage daar bij hoort.  We maken dan minimaal twee foto’s: een detailfoto van (een van) je tatoeage(s) en een portretfoto. Vanzelfsprekend krijg jij deze foto’s zelf ook als dank voor je medewerking.

4 zaterdagen per jaar reserveren wij voor de interviews en fotoshoots. Deze vinden plaats op en locatie op Strijp S in Eindhoven.

>> De eerstvolgende data is 2018, 17 maart en 16 juni, zijn al vol <<
Wil je graag jouw verhaal delen, vul dan toch het formulier in. We informeren je zodra er nieuwe shoots gepland zijn.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan Pumps & Plaatjes? Geef je op via het aanmeldformulier. Ook als je niet op één van de zaterdagen kunt, kun je dit aangeven. Dan informeren we je als er nieuwe data gepland zijn.

Jouw tattoostudio op Pumps & Plaatjes?
Heb jij een vrouwvriendelijk tattoostudio en wil je een vermelding op deze pagina? Nodig Pumps & Plaatjes dan uit voor een persoonlijk bezoek. Dat kan via ons aanmeldformulier tattoostudio’s.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *