Alle vrouwen die meedoen aan Pumps & Plaatjes hebben schriftelijk toestemming gegeven voor het gebruik van hun portret en verhaal op deze website, social media en in eventuele andere media.

Op alle foto’s, teksten, logo’s en inhoud van deze website berust auteursrecht. Niets mag worden verveelvoudigd in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Silvia Verhoosel en Leonie Voets.

Schending van het auteursrecht, waaronder wordt verstaan een verveelvuldiging en/of verspreiding zonder de vereiste voorafgaande toestemming van de maker of de eventuele rechthebbende, is in Nederland in de wet vastgelegd en als zodanig strafbaar.

Wil je meer weten over Pumps & Plaatjes, de portretten en de initiatiefnemers of ben je geïnteresseerd in het gebruik van fotomateriaal, neem dan contact met ons op.

Privacy verklaring
Lees HIER onze Privacy verklaring. Deze privacy verklaring zullen we de komende tijd aanvullen met alle relevante informatie die nodig is om te kunnen voldoen aan de nieuwe wet AVG. Mocht u zelf nog vragen hebben of vinden dat er iets ontbreekt dan horen wij dat graag.