“Het stereotype beeld van vrouwen met tatoeages klopt niet.”

Pumps & Plaatjes is ontstaan om het stereotiepe beeld van vrouwen met tatoeages te ontkrachten.  Inmiddels zijn we een uniek platform voor en over vrouwen die van tatoeages houden met persoonlijke portretten en een overzicht van vrouwvriendelijke tattoostudio’s.

Eigen ervaringen, die van andere vrouwen in onze omgeving en de media inspireerden ons om dit project te willen realiseren. We willen de verhalen vertellen van vrouwen en hun tatoeages. Verhalen over de aspecten van hun vrouw zijn, hun ambitie, hun keuzes en hoe deze elkaar beïnvloed hebben. Verschillende vrouwen met verschillende verhalen met één overeenkomst: ze hebben allemaal tatoeages. Tatoeages die onmiskenbaar deel uitmaken van wie ze zijn. De een durft ze zichtbaar tonen en kan dat ook, terwijl de ander ze bewust afdekt. Omdat dat schijnbaar niet past bij een professionele uitstraling. Deze prachtige vrouwen maken hun eigen keuzes. Ze kiezen voor een plaatje, niet voor een etiketje. Bekijk hun portretten.

We willen van Pumps & Plaatjes een levend document maken. Ideeën voor de toekomst zijn een mooi boek, een expositie en een meet-up.

Wil je meer weten over Pumps & Plaatjes of jouw verhaal met ons delen?
Via de community en social media gaan we op zoek naar vrouwen, tattoostudio’s en partners. Ben jij een vrouw met tatoeages en lijkt het je leuk jouw verhaal te delen? Meld je dan aan voor een van onze shoots! Heb jij een tattoostudio die het Pumps & Plaatjes-stempel waardig is? Nodig ons dan uit voor een persoonlijk bezoek! Enthousiast over ons platform en ideeën om samen te werken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Initiatiefnemers Pumps & Plaatjes
Silvia Verhoosel en Leonie Voets delen een passie voor verhalen van mensen. Silvia verwoord ze en Leonie verbeeld ze. Voor hun portretten is geen vastomlijnd kader. De persoon en haar verhaal staan centraal. Zij geloven in de boodschap van Pumps & Plaatjes. Lees meer over Silvia en Leonie, de initiatiefnemers van Pump & Plaatjes.

Privacy verklaring
Lees HIER onze Privacy verklaring. Deze privacy verklaring zullen we de komende tijd aanvullen met alle relevante informatie die nodig is om te kunnen voldoen aan de nieuwe wet AVG. Mocht je zelf nog vragen hebben of vinden dat er iets ontbreekt dan horen wij dat graag.

Share